Kick-box

2 órája

Edzőtáborban a Controll harcosai

A vasi kick-box egyesületek közül a szombathelyi Controll SE két versenyzőjének szurkolhatunk a november 4-9. között rendezendő athéni Európa-bajnokságon.

Sütő Dániel

Lezajlott Budapesten a kick-box sportág pointfighting szakágának felnőtt és Master Class (veterán) magyar bajnoksága. A kategóriák győztesei kivívták a novemberi, athéni Eb-n való részvétel jogát. Mivel a másik hat szakágban már korábban lebonyolították a magyar bajnokságokat, ezzel véglegessé vált az utazó keret. Összesen 56 magyar versenyző utazik majd a görög fővárosba. 

Controll
A Controll SE kick-boxolói, Bárdosi Sándor, Szmolek Emánuel, és edzőjük, Dancsó Zoltán
Fotó: Controll SE

A szombathelyi Controll SE felnőtt válogatottjai, Bárdosi Sándor (full contact) és Szmolek Emánuel (light-contact és kicklight) illetve edzőjük Dancsó Zoltán – aki egyben a light, kick-light szakág vezetője – megérkeztek a tatai olimpiai edzőtáborba. A héten az edzőmérkőzések és a gyorsítások kapják a főszerepet. Két hét múlva irány Athén. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában