Az épületet kiürítették

8 órája

Nagy volt a riadalom! Tűz egy burgenlandi szállodában - Csecsemőt is kimentettek

Hatalmas tűz ütött ki egy szenteleki (Stegersbach) szállodában szerda este, az épületet kiürítették: 130 szállóvendéget, köztük egy csecsemőt helyeztek el egy mások hotelben. Senki sem sérült meg de nagy volt a riadalom.

Vaol.hu

A tűz a szálloda mosókonyhájában ütött ki: egy égő szárítógép erős füstöt okozott - mondta az ORF-nek Klaus Sabara szenteleki tűzoltóparancsnok. A tűzoltóság kiérkezésekor a vendégek már a szálloda előtt álltak. A körzeti tűzoltó-parancsnokság szerint a szálloda tűzjelző rendszere valószínűleg gyorsan működött, és megakadályozta, hogy rosszabb történjen. 130 szállóvendéget, köztük egy csecsemőt helyeztek el egy mások hotelben. Senki sem sérült meg de nagy volt a riadalom.
 

Riadalom
Nagy volt a riadalom a burgenlandi szállodában
Forrás: ORF

A burgenlandi tűz oltásán 80 tűzoltó dolgozott. Gyorsan úrrá lettek a helyzeten. A szobákat Klaus  Sabara tájékoztatása szerint nem érintette a tűz. A szenteleki, barátfalvi (Ollersdorf) és baksafalvi (Bocksdorf)  tűzoltóságon kívül a Vöröskereszt, a rendőrség és a burgenlandi áramszolgáltató munkatársai is a helyszínen tartózkodtak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában