falunap

2019.08.06. 07:00

Öt új díszpolgára van Vasszilvágynak

Öt új díszpolgára lett a településnek. A szombati falunapon emlékplaketteket is átadtak.

Vas Népe

Bódi Tóth Elemér, Devecsery László, Horváth István, Sulyok László és Vincze László: ők Vasszilvágy új díszpolgárai, akik a szombati falunapon vehették át az elismerést Szabó József polgármestertől.

Emlékplakettet kapott Pődör György, Major Gyula és Major Gyuláné, a településért végzett munkájáért Keimling Gábor, Nagy József, Török Nándor Józsefné, Varga István és Számedli Cecília Éva vehetett át elismerést.

 

A településen az elmúlt öt évben felújították az orvosi rendelőt, a temetői járdát és vizesblokkot, és járdakorszerűsítésre, a nemzeti és helyi identitástudat erősítésére is nyertek pályázati támogatást, ahogy legutóbb a Magyar Falu Program révén 1,95 millió forintot kaptak orvosi eszközök beszerzésére.

A falunapon részt vett Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is, aki a település lakóinak és a polgármesternek is gratulált az elvégzett munkához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában