Kinevezés

2024.02.06. 07:00

A segítségnyújtás a hivatása lett - Új részlegvezető a Népjóléti Szolgálat fogyatékosellátásában

Novák Mónika vette át a részlegvezetői feladatokat a Nappali Támogató Központ-Fogyatékosok Nappali Ellátása elnevezésű egységnél- számolt be a hírről közösségi oldalán a Népjóléti Szolgálat.

Vaol.hu

Novák Mónika részlegvezető

Forrás: Facebook/Népjóléti Szolgálat

Novák Mónika szüleitől szívta magába a segítségnyújtás fontosságát, mindketten az egészségügyben dolgoztak. 1996-ban felsőfokú gyógypedagógia képesítést szerzett. 2007-ben diplomázott szociálpedagógusként, családpedagógus szakképesítéssel, majd 2005 januárjában a Népjóléti Szolgálat Támogató Szolgálat részlegénél kezdett el dolgozni, melyhez kapcsolódóan személyi segítő képesítést szerzett főiskolai tanulmányaival párhuzamosan. 2007. szeptember 17-én a szombathelyi oktatási-nevelési intézményekbe megindult szállítás során, ezen tevékenységek koordinátoraként végezte feladatait. Mindig boldogsággal töltötte el a gyermekek jelenléte, akikhez számtalan emléke fűződik. Ebben a szolgáltatásban 12 évig tevékenykedett. Az utolsó évben itt már megízlelhette a vezetői feladatokat és az ezzel járó kihívásokat is. 2018 után fél évet másik munkahelyen töltött, de szíve visszahúzta a Népjóléti Szolgálathoz, ahol ekkor a Család- és Gyermekjóléti Központ esetmenedzsereként kezdett dolgozni. Itt később központvezető-helyettesi feladatokat is betöltött.  

Nagyon hálás Nagy Zoltán igazgatónak, aki vezetővé válása óta meglátta benne a szakma és az intézmény iránti elhivatottságát, és megbízta a jelenlegi feladatával. Munkája során arra törekszik, hogy egy jól működő, egymásra számító csapatot alakítson ki. Célja, hogy az ellátottak fizikális és mentális jóllétét fenntarthassák, és bebizonyítsa: mindannyian értékes tagjai a társadalomnak - olvasható a bejegyzésben. VN 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában