Várják a jelentkezését

2 órája

Különös baleset a vasi faluban: Polgármester, alpolgármester is kereste a tettest

Néhány nappal ezelőtt különös eset történt Sében. Egy autós hajtott bele Sé egyik buszmegállójába, majd a baleset okozója elhajtott.

Horváth László

- A baleset fényes nappal még október 11-én, pénteken történt – kezdte a legelején Nagy Róbert, polgármestere. – Az alpolgármester, Horváth László, az eset után úgy két perccel érkezett meg az eset helyszínéhez. De ez is késő volt, az autóssal nem találkozott. Jómagam is kimentem, és megnéztük a közeli szerviz kamerafelvételeit. A váróban egy hölgy tartózkodott.

baleset
Egy autós hajtott bele Sé egyik buszmegállójába, majd a baleset okozója elhajtott. 
Forrás: Sé önkormányzata

A polgármester így folytatta, a megdőlt buszmegálló táblát saját maguk helyreállították. A virágláda teljesen összetört, a közterületi szemetes kitört, azokat ki kell cserélni. A kár mintegy 50 ezer forint.

A baleset után a polgármester és az alpolgármester autóba szállt. Szombathely irányába indultak el, bízva abban, hogy rábukkannak az autóra. Útközben sok kék járművet láttak, de letört lökhárítójú kocsit nem.

- Az ütközés erejét jól mutatja, hogy az autó hátsó lökhárítója leszakadt, a lámpája is betört – tudtuk meg. A település közösségi oldalán megosztottuk az esetet, egyben kértük, jelentkezzen az elkövető. Ez, mind a mai napig nem történt meg. Bízunk benne, jobb belátásra bír, és felvállalja a tettét - mondta Nagy Róbert lapunknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában