Október 23-ai ünnepség

1 órája

Tisztelet a hősöknek: Vasiak a budapesti ünnepi programokon

Szikrázó napsütésben tarthatják meg az ünnepi programokat október 23-án. Tisztelet a hősöknek! - számos vasi közéleti szereplő osztott meg képet a budapesti eseményekről.

Vaol.hu

Többen utaztak Vas vármegyéből Budapestre, hogy részt vegyenek az ünnepi programokon. "Tisztelet a hősöknek. Hajrá Észak-Vas!" - osztotta meg bejegyzését közösségi oldalán Ágh Péter államtitkár, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője nemzeti ünnepünkön. 

Tisztelet a hősöknek
Tisztelet a hősöknek: Észak-Vas vármegyéből többen érkeztek a budapesti ünnepi programokra 
Fotó: VN/Facebook

Tisztelet a hősöknek!

Szombathelyi táblákat ugyancsak lehetett látni a Millenáris Parkban. 

Budapesten is tisztelgünk az '56-os Hősök emléke előtt és meghallgatjuk Magyarország miniszterelnökének ünnepi beszédét 

- írta közösségi oldalán Horváth Gábor önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), aki egy képet is megosztott. Mellette többek között a Markusovszky-kórház osztályvezető főorvosa, dr. Kecskés László és felesége, valamint Horváth Csaba, a szombathelyi polgári egyesület elnöke áll. 

Tisztelet a hősöknek
Szombathelyiek a fővárosban 2024. október 23-án 
Fotó: VN/Facebook

"Orbán Viktor miniszterelnök úr ma is világosan és egyértelműen fogalmazott. Ki kell maradnunk a háborúból és csak Magyarország érdekeit szabad szem előtt tartanunk! Tisztelet a hősöknek!🇭🇺" - írták a Szombathelyi Fidesz közösségi oldalán. 

Gál Sándor, Bucsu polgármestere, Básthy Béla Kőszeg polgármestere és Németh Balázs kőszegi önkormányzati képviselő is ott volt a Millenáris Parkban, a képek tanúsága szerint Gyopáros Alpár kormánybiztossal, országgyűlési képviselővel is találkoztak. 

Gyopáros Alpár kormánybiztossal Gál Sándor és Németh Balázs
Fotó: VN/Facebook

Szijártó László, a Vas Vármegyei Közgyűlés tagja családja körében posztolt a fővárosból. Mint látszik a képeken, Hidvéghi Balázs miniszterhelyettessel, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államitkárával és Rétvári Bence miniszterhelyettessel, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárával is találkoztak. 

Hidvéghi Balázs miniszterhelyettessel Szijártó László képviselő és felesége
Fotó: VN/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában