Pályázati támogatás

2 órája

Területátadás térítésmentesen Szentgotthárdon

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében elnyert pályázati támogatásnak köszönhetően zajlik a „Szentgotthárdi Ipari Park alapinfrastruktúrájának fejlesztése, inkubátorház kialakítása” című projekt megvalósítása. Ezzel kapcsolatban történt területátadás.

Gombos Kálmán

A területátadás egy gyalogút építése miatt fontos. A nyertes projekt két projektelemből tevődik össze, két helyszínen. A fő projektelem az inkubátorház, ipari szolgáltató épület létesítése a szükséges kiszolgáló létesítményekkel. A másik projektelem Szentgotthárd-Haris vasúti megállónál gyalogos vasúti átjáró, illetve csatlakozó járda építése Felsőliget utcai csatlakozással.

Területátadás térítésmentesen Szentgotthárdon
Területátadás térítésmentesen Szentgotthárdon
Fotó: VN achiv

Területátadás: segítség az építéshez

A gyalogút építése nem csupán önkormányzati területet, de a szentgotthárdi 1628 hrsz.-ú, Allison Transmission Hungary Kft. tulajdonában lévő ingatlant is érinti: a fejlesztés megvalósulása érdekében a szükséges 796 m2 ingatlanrészt a cég térítésmentesen a megvalósító Szentgotthárdi Ipari Park Kft. tulajdonába adja át. Az ezzel kapcsolatos megállapodást szeptember 12-én írták alá az érintettek az önkormányzati hivatalban: az Allison képviseletében Rezsnyák Péter igazgató, az önkormányzat részéről Huszár Gábor polgármester, a Szentgotthárdi Ipari Park Kft. részéről Gál József ügyvezető látták el kézjegyükkel az előkészített szerződést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában