Magyar falu program

2 órája

Nagy segítség a kis vasi falunak - új fűnyíróval gazdagodott Gyanógeregye

Nagy teljesítményű fűnyíró traktorral gazdagodott Gyanógeregye a Magyar falu programban. A közel 7,5 millió forintos gépet szombaton adták át hivatalosan – V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő részvételével.

Vaol.hu

Fotó: Novák Roland

Park, két temető, játszótér, focipálya - sorolja Sejber Tiborné, Gyanógeregye polgármestere, hol használják majd az új, nagyteljesítményű fűnyírót. Hozzáteszi: a modern, ipari gépnek köszönhetően hatékonyabbá, gyorsabbá válik a zöldterületek rendezése.  

fűnyíró
Nagy teljesítményű fűnyíró traktorral gazdagodott Gyanógeregye
Fotó: Novák Roland

Régóta vártak az új fűnyíróra

A közel 7,5 millió forintos fűnyíróra a Magyar falu programban nyertek támogatást. Ezzel teljessé vált a település eszköztára, korábban kistraktort, pótkocsit, ágdarálót, szárhúzót szereztek be kormányzati támogatással. – Hatalmas segítség a Magyar falu program az ilyen kistelepüléseknek, mint mi vagyunk. Önerőből erre soha nem lett volna lehetőségünk. Köszönet a kormánynak, és köszönte V. Németh Zsolt országgyűlési képviselőnek, hogy folyamatosan patronálja a falut – fogalmazott a polgármester. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában