Hatszáznál is több négylábú

4 órája

Bonie kedvence a csirkecomb - videót is hoztunk a vasszécsenyi kutyakiállításról

Fotókon már megmutattuk a négylábú kedvenceket, most videót is hoztunk a kutyakiállításról.

Vaol.hu

Korábban beszámoltunk róla, harmadik alkalommal szervezi meg a Pannon Kutyasport Egyesület a Gellén Tibor Emlékkiállítást Vasszécsenyben. Hatszáznál is több négylábú mutatkozott be a kutyakiállításon a hétvégén. 

Joey és Graece a kutyakiállításon
Joey és Graece a kutyakiállításon

Vargáné Kovács Katalin a három és fél éves törpe schnauzerrel Zalaszentmihályról érkezett a kutyakiállításra. Az Erdőteleki Iringó Bonie névre keresztelt kutyus már több versenyen bizonyított. Szőre nagyon szép, a gazdája szerint ennek egyrészt a rendszeres kozmetikázás, másrészt a jóféle táplálék, a minőségi kutyatáp az oka. Bonie egyik kedvence a sült csirkecomb, a vasszéchenyi versenyre természetesen ezzel is készült gazdája. 

A kilenc hónapos Joey és a 15 hónapos Graece és gazdája hajnalban indult Pilisvörösvárról a vasi kutyakiállításra. Schvoczi Éva elárulta: mindkét törpespicc saját tenyésztés. Összesen mintegy 30 kutyát tartanak, közülük a fele versenyzésre és szaporításra alkalmas korban van. - A törpespicc szerelem volt első látásra. Tudtam, hogy nekem kell egy ilyen fajta kutya. Végül ennyien lettek – tette hozzá a büszke gazdi.  

Videót is hoztunk a kutyakiállításról 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában