Tragédia

2 órája

Sallai Nóra és gyermeke tragédiája! Milyen büntetésre számíthat a baleset okozója? - utánajártunk

Elhunyt Bende, a Jóban Rosszban színésznőjének gyermeke, miután édesanyjával súlyos közúti balesetet szenvedtek. Sallai Nóra továbbra is az életéért küzd. A Kemma.hu egy jogász segítségével megnézte, hogy milyen büntetésre számíthat a baleset okozója.

Vaol.hu

Felfogni is lehetetlen, hogy milyen érzés lehet elveszíteni egy gyermeket. A szeptember végén történt tragédia mindenkit ráébreszthet arra, hogy egy pillanat alatt összeomolhat valakinek az élete. Ahogyan arról a vaol.hu is beszámolt, Sallai Nóra kisfiával szeptember 27-én, este egy kereszteződésből hajtott ki Alsónémediben a Haraszti utcában, amikor egy BMW csaknem 130 kilométeres óránkénti sebességgel szinte letarolta az autójukat. 

Sallai
Sallai Nóra a kisfiával ebből a kereszteződésből hajtott ki, amikor egy túl gyorsan jövő BMW beléjük hajtott Fotó: Kovács Dávid / Forrás: MW

A színésznő autója az ütközés erejétől felborult. A tragikus balesetet egy másik jármű személyzeti kamerája is rögzítette. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint az ötéves fiúcska annyira megsérült az ütközésben, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. A színésznő is kórházba került, az állapota azóta is válságos, több műtét is vár rá. TV2 információi szerint jelenleg is lélegeztetőgépen van és kómában tartják. 

Így ő még nem is tudja a szörnyű hírt: Sallai Nóra kisfia életét nem tudták megmenteni az orvosok. 

Sallai Nóra balesete után több ismert színész közösségi oldalán arra kérte a követőit, hogy irányított véradással segítsék a Jóban-Rosszban sorozatban országos népszerűségre szert tett színésznő gyógyulását. Bende időközben feladta a küzdelmet. Így a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó közúti baleset ügyében folytat nyomozást. 

A Kemma.hu egy jogász segítségével megnézte, hogy milyen büntetésre számíthat a baleset okozója. A részletekért kattintson IDE>>

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában