Eredmények

2024.07.31. 10:00

Remeklő vasi triatlonosok

Jól szerepeltek a Vasi Triatlon SE sportolói a Sprint Triatlon Országos Bajnokságon. Teljesítette a távot dr. Varjú Gábor is.

Pum András

Rekkenő hőségben rendezték Fadd-Domboriban a Sprint Triatlon Országos Bajnokságot, valamint az Orvos Országos Bajnokságot. A távok 750 m úszásból, 19 km kerékpározásból és 5 km futásból álltak. A versenyen vármegyénkből részt vettek a SzOESE és a Vasi Triatlon SE versenyzői is. A dr. Sipos Andrea Orvos Országos Bajnokságon dr. Temesi Zsuzsanna (SzOESE) korcsoportjában (50-59 évesek) a 2. helyen végzett. A sprint triatlon OB-n a Vasi Triatlon SE versenyzői közül Vörös Petra (35-39 évesek), és Kapolcsi Imre (aki ezelőtt 6 hónappal csipőprotézis műtéten esett át) a 75-79 évesek között egyaránt 3. helyezést ért el. Sipos Szabolcs korosztályában a középmezőnyben végzett. A párok versenyében a Vörös Petra–Lepsényi Gábor páros az előkelő 2. helyen zárt.

Balról: Sipos Szabolcs, dr. Temesi Zsuzsanna, Kapolcsi Imre, Vörös Petra, Lepsényi Gábor. Fotó: Vasi Triatlon SE


A versenyen részt vett és teljesítette a távot a Vasi Triatlon SE versenyzője dr. Varjú Gábor, aki balesete óta ismét rajthoz állt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában