Helyi sport

3 órája

Az első félidőben döntött a celldömölki kosárcsapat

Az NB II.-es férfi kosárlabda-bajnokságban harmadik meccsén is győzni tudott a celldömölki alakulat, amely kiütötte idegenben a TSE Basketet.

Sütő Dániel

TSE Basket–Celldömölki VSE-SFC 46-69 (7-17, 8-16, 19-17, 12-19). Tata, NB II.-es férfi kosárlabda-mérkőzés, vezette: Bátovszky, Erős. 
CVSE: Süle 6, Nagy M. 15, Szabó B. 5/3, Rozmán 22/3, Orbán 11. Csere: Kasza 6, Ruppert 2, Kovács B. 2, Szalai Á. –, Horváth R. –. Edző: Grebenár Péter. 


Győzelmi esélyekkel utazott Tatára Grebenár Péter együttese, amely a hazaiakkal együtt nem kényeztette túlzottan a közönséget az első félidőn, hiszen az első két negyed meglehetősen pontszegényre sikeredett. A celliek legalább dobtak 33 pontot, a hazaiak viszont csak 15-ig jutottak kétszer 10 perc alatt. A második félidőben már jobban céloztak a csapatok, a harmadik nagyon feljavult a TSE, de számottevően nem tudott közelíteni vendéglátójára. Az utolsó negyedet ismét magabiztosan hozta a Cell, amely végül magabiztos, 23 pontos győzelmet aratva elkönyvelhette sorozatban harmadik sikerét is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában