Helyi sport

2 órája

NB II.-es kézilabda: csúnya verést kapott a Szentgotthárd

Az NB II.-es kézilabda-bajnokságok legutóbbi fordulójában a nők között fölényesen nyert a Sárvár Lipóton, míg a férfiaknál a Szentgotthárd 32 gólos vereségbe szaladt bele Komáromban.

Vaol.hu

Lipót Pékség–Sárvárfürdő Kinizsi SE 27-38 (15-19). Lipót, 50 néző, NB II.-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Redling, Uhrin.
Sárvárfürdő Kinizsi: Tömő – Horváth I. 5, Ács A. 6, Barcza 9, Ács B. 8, Molnár Zs. 4, Szemes 3. Csere: Varga, Dávid (kapusok), Baán 1, Kiss, Tóth B. 2, Oláh N., Gerencsér, Horváth L. Edző: Skoda Bence.
Az első felidő hajrájáig ugyan fej-fej mellett haladtak a csapatok (25. perc: 13-14), ám a Kinizsi szép lassan fölénybe került és így a szünetre már négygólos előnnyel vonulhatott a vendég gárda. A második félidőben a Sárvár rendkívül meggyőzően játszott: esélyt sem adva ellenfelének, igazi örömjátékot produkáltak a vasi lányok.

 

Komárom VSE–Szentgotthárdi VSE 48-16 (28-6). Komárom, 50 néző, NB II.-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Dr. Bercza, Dr. Kis. 
Szentgotthárd: Surányi – Miklós, Zsíros 5, Császár, Horváth N., Góth 1, Séger 3, Rónai K. 2, Gotthárd 5. Edző: Ernst Attila. 
Csonka kerettel utazott a Szentgotthárd Komáromba. A hazaiak a tabella élbolyához tartoznak, így a találkozó előtt sejteni lehetett, hogy sok jóra nem számíthat a vasi gárda. Az SZVSE már az első félidőben komoly hátrányba került, többször is hosszú percekig gólképtelen maradt a vasi csapat, így nem meglepő módon roham tempóban nőtt a különbség. A Komárom szünet után sem vett vissza a tempóból, végül 32 góllal nyertek a hazaiak, akik szemernyi esélyt sem adtak a tartalékosan felálló gotthárdiaknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában