Balesetveszélyes?

3 órája

Munkagödörbe esett egy kisgyerek Szombathelyen

A szombathelyi Kálvária utcában történt esetről egy olvasó számolt be az ugytudjuk.hu portálnak. A leírás szerint múlt héten munkagödörbe esett egy kisgyerek, hárman húzták ki.

Vaol.hu

Gázvezetékrekonstrukció zajlik éppen Szombathelyen a Kálvária utcában. Ennek kapcsán kaptunk a múlt héten olvasói levelet - írta meg az ugytudjuk.hu. A portál idézett is az olvasói levélből, amiben az állt: "Szombathelyen a Kálvária utcában hetek óta tarthatatlan állapotok vannak. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy a 21. században ilyen munkát kell végezni, mint ami itt zajlik. Nem azt vonom kétségbe, hogy ez szükséges, de semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptunk és életveszélyben élünk!"  - írta az olvasó, aki azután fordult a szerkesztőséghez, hogy munkagödörbe esett egy kisgyerek. 

munkagödörbe esett
Munkagödörbe esett egy kisgyerek Szombathelyen
Fotó: VN/ugytudjuk.hu/olvasói fotó

Munkagödörbe esett a kisgyerek, hárman húzták ki!

A járdák használhatatlanok és csak az úton lehet elmenni az autók között. Gyerekek és családok közlekednek az úton a forgalomban. Tegnap egy kisgyerek esett a gödörbe, ahol nem volt semmi kerítés. Hárman húztuk ki!!! Ez nem normális dolog!!!!! Szerencsére nem lett talán nagy baja, de mi van ha másnak igen, vagy valakit elgázolnak!!!! Hol vannak ilyenkor az Illetékesek?????

- kérdezte a szombathelyi polgár olvasói levelében. 

A lap információi szerint a területet azóta körbezárták. 

Tavaly májusban aknába zuhant egy ksfiú Szombathelyen

Egy éve májusban számoltunk be arról: a közös családi játszóterezés könnyen tragédiával érhetett volna véget Szombathelyen, amikor a Károly Róbert utcában lévő aknába esett bele a hároméves Benjamin.

Azt a cikkünket itt olvashatja el: 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában