Futsal

2024.07.08. 19:27

Brazil légiós a Haladásban

Féléves spanyolországi kitérő után visszatér a Haladás VSE NB I.-es futsalcsapatába a 27 esztendős brazil légiós, Arnon Cassemiro.

Pum András

20230223 Szombathely Haladás Sportcsarnok (Szombathelyi Haladás Sportkomplexum) Futsal Férfi Futsal NB I. Felső-ház 1. forduló Haladás VSE - Veszprém Futsal Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: ALEKSANDAR GAVRILOVIC (24), SANTOS CASSEMIRO ARNON (19)

Fotó: © Cseh Gábor

Egy másik brazil futsalos, Luiggi Longo távozása után villámgyorsan sikerült megtalálniuk a zöld-fehéreknek újabb légiósukat - aki nem más mint a vasiakhoz visszatérő, Arnon Cassemiro. A brazil játékos év elején, januárban igazolt a spanyol bajnokság egyik élcsapatába, a Jáen FC-be, mellyel egészen a hispán első osztály legjobb négy együttese közé menetelt. Most ismét zöld-fehérbe öltözik.

© Cseh Gábor
Cassemiro újra a Haladás VSE-ben. Fotó: © Cseh Gábor

-  Nagyon örülünk Arnon visszatérésének, mivel mind emberileg, mind pedig játéktudás szempontjából tökéletesen illik a csapatunkba. Ráadásul a Spanyolországban eltöltött hónapok alatt még tovább is fejlődhetett. Érkezése nagy erősítés a számunkra – fogalmazott Pálmay Tamás szakágvezető a klub honlapján.

Cassemiro korábban bajnoki címet és Magyar Kupát is ünnepelhetett a Haladás VSE-vel, valamint a Bajnokok Ligájában is pályára lépett zöld-fehérben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában