Összefoglaló

2 órája

Orsolya-napi Vásár, köszönet a hősöknek, pályán a vasi kosarasok - Ezek voltak az elmúlt hétvége legfontosabb történései

Összegyűjtöttük az elmúlt hétvége legizgalmasabb híreit.

Vaol.hu

Forrás: VN

Összegyűjtöttük az elmúlt hétvége legizgalmasabb híreit.

Orsolya-napi Vásár: már szombaton berobbant az igazi vásári hangulat

Kőszeg történelmi belvárosában 150 vásáros kínálta portékáját a hétvégén. Az idén 23. alkalommal rendezte meg Kőszegen a Natúrpark ízei – Gasztronómiai fesztivált és Orsolya-napi vásárt a Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház. Az Orsolya-napi Vásáron a legkülönbözőbb holmik között válogathatunk, közben pedig gasztronómiai élményekkel is gazdagodhatunk a főzőcsapatoknak hála.

 

Kenyeri-csöngei erdőtűz: köszönetet mondtak a tűzzel küzdő több száz tűzoltónak

A Vas Vármegyei Kormányhivatal köszönetnyilvánító ünnepségre várta szombaton délelőtt mindazon szervezetek képviselőit és önkénteseket, akik részt vettek a szeptemberi, Csönge és Kenyeri térségében tomboló erdőtűz megfékezésében.

 

Falco KC–Paks, Körmend–DEAC

Az NB I.-es kosár­labda-bajnokság 5. fordulójának rangadóján a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely küzdelmes meccsen gyűrte le a Paksot (87-77).

Az NB I.-es férfi kosárlabda-bajnokság ötödik fordulójában végig kontrollálta a meccset a DEAC az Egis Körmend vendégeként és megérdemelten győzött.

 

Két autó ütközött Tompaládony és Zsédeny között

 

Charlie koncert az AGORA MSH-ban - Hatvan éve a pályán a Vasból indult legenda

A vasi gyökerekkel rendelkező Charlie, a magyar könnyűzene ikonikus hangja még mindig tele van energiával. A Liszt Ferenc-díjas énekes hatvan éve fogott bele zenei pályafutásába, slágerei azóta generációkat kötnek össze. Ezt bizonyította teltházas szombathelyi koncertje is.

 

Rába-konferencia: hazánk a lehetőségek kihasználásával vízitúra-paradicsom is lehetne

„Akadályból élményt” Aktív Rába konferencia címmel az Aktív Rába Szövetség elmúlt egy évének eredményeit, az előkészítés alatt álló és folyamatban lévő fejlesztéseket bemutató, valamint a jövőbeni célokat, a vízi-turizmust érintő aktualitásokat magába foglaló konferenciát tartottak szombaton Szentgotthárdon. Az Aktív Rába konferencián kiderült: Magyarország a lehetőségek kihasználásával vízitúra-paradicsom is lehetne.

 

Megszólalt Sallai Nóra férje: így van most a színésznő

A Jóban Rosszban egykori színésznője már három hete van kómában.

 

Jó nagy feltűnést keltett Lamborghinijével Szoboszlai

 

Itt vannak a számok: úgy váltanak vissza a magyarok, mintha nem lenne holnap

Meglepő adatokat közölt a MOHU.

 

Evakuálni kellett a lakókat: elbarikádozta magát és robbantott is egy férfi Ausztriában

Egy idős asszony megölésével gyanúsítanak egy szlovák férfit Zistersdorfban. Elbarikádozta magát és robbantott is, egy rendőr súlyosan megsérült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában