Súlyemelés

20 órája

Hárman álltak a dobogó tetejére

A rendező Haladás VSE három aranyat egy bronzot és egy értékes negyedik helyet szerzett a Sùlyemelő Serdülő és Ifjúsági Országos Bajnokságon.

Sütő Dániel

Forrás: HVSE

Márkus Erzsébet szakosztálya rendezhette idén a Haladás Sportkomplexumban a Súlyemelő Serdülő és Ifjúsági Országos Bajnokságot, amelyre 23 egyesület 83 sportolóját nevezte.

Bakos Nóra Evelin lett a viadal legjobb szombathelyi serdülő női versenyzője 
Fotó: HVSE


A Haladás VSE súlyemelő szakosztályának serdülői alaposan kitettek magukért. Márkus Erzsébet szakosztályvezető és Ligeti Ferenc edző tanítványai közül Hegedüs Mia 49 kilogrammban 26 kilogrammot szakítva, 35 kilogrammot lökve, 61 kilogrammot megmozgatva első helyen végzett. Az idei Nyugat-Magyarországi Tini Bajnokságon brillírozó Bakos Nóra Evelin 76 kilogrammban (31-43) ismét nagyot alkotott, aranyérmet szerzett, és ő lett a legjobb szombathelyi serdülő női versenyző. Rózsavölgyi Benedek 73 kilogrammban (60-72) ugyancsak a dobogó tetején zárt, ezzel ő lett a legjobb szombathelyi serdülő férfi versenyző. Németh Benedek 67 kg-ban (43-55) harmadik, míg Németh Barnabás 73 kg-ban (45-60) negyedik helyen végzett. SD  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában